Today.ua

Київстар оновив послугу “Додатковий номер“: що зміниться з 1 серпня

Компанія Київстар поновила послугу "Додатковий номер". З 1 серпня зміниться вартість заміни номера для абонентів передоплати та контракту.

Київстар надає українцям послугу "Додатковий номер". Вона дуже зручна для клієнтів, яким потрібні кілька номерів. Вони можуть приймати дзвінки та повідомлення з основного номера, а особистий надавати лише родичам та друзям.

Пропозиція підійде абонентам, які хочуть зробити один із номерів фінансовим. Вона також стане у нагоді тим, хто займається інтернет-продажами і приймає багато вхідних дзвінків від невідомих людей, і тим, хто хоче, щоб у вихідні їх не турбували з робочими питаннями.

Можна змінити додатковий номер. З 1 серпня ціна на заміну номера для абонентів передоплати та контракту Київстар становитиме 50 гривень.

"Додатковий номер" можна підключити без зміни SIM у програмі "Мій Київстар". Для цього необхідно набрати *100*33*2# або зателефонувати за номером 477*76. Після підключення послуги Київстар відправить SMS із додатковим номером.

Щоб зателефонувати або відправити SMS з додаткового номера, потрібно перед номером абонента набрати 818. Наприклад - 818380YYХХХХХХХ, де 380YY-ХХХ-ХХ-ХХ – це код і номер абонента.

Дзвінки на додатковий номер дзвонити та прийом SMS проводяться, як звичайно. Однак, абонент бачить вхідні дзвінки та повідомлення з номерів, перед початком яких буде число 818.

Підключення послуги та перші 30 днів використання обійдуться в 50 грн. Надалі послуги коштуватимуть 1,65 грн на день. Раніше заміна номера коштувала 25 грн.

Нагадаємо, що Київстар, Vodafone та lifecell запропонували абонентам найдешевші тарифи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ