Today.ua

Київстар дарує абонентам неймовірну знижку

Оператор мобільного зв'язку в Україні Київстар дає можливість своїм постійним, а також новим абонентам заощадити значну суму грошей. Для цього доведеться виконати всього дві умови ...

Отримати знижку від Київстар на оплату пакета послуг мобільного зв'язку можуть як нові абоненти оператора, так і ті, хто давно користується телефонними номерами даної компанії. Власне, це і є перша умова, яку дозволяє скористатися вигідною пропозицією від Київстар.

Друга умова - це покупка нового смартфона. Українці, які давно планували придбати гаджет, можуть звернутися в офіційний магазин Київстар, повідомити продавця про бажання стати учасником акції "Захмарна вигода" і купити телефон. При покупці смартфона вартістю до 4,499 тисяч, Київстар надасть знижку на чотири місяці по 99 гривень. За пристрій дорожче можна отримати знижку на мобільний зв'язок аж на півроку по 99 гривень на місяць.

Якщо сума покупки перевищує 6,5 тисячі гривень, то економити можна буде по 149 гривень щомісяця протягом півроку. Деталі акції можна дізнатися на сайті Київстар або в офіційних точках продажу компанії.

Нагадаємо, Київстар подарує кожному абоненту 1000 гривень на мобільний зв'язок. Як взяти участь в акції?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ