Today.ua

Київстар, lifecell та Vodafone показали найдешевші тарифи на мобільний зв'язок

Київстар, lifecell та Vodafone готуються до підвищення тарифів на мобільний зв'язок. Оператори показали найдешевші пакети, які допоможуть заощаджувати кошти. У них представлені базові послуги за мінімальну вартість.

Київстар

Найвигідніший тарифний пакет від Київстар - "Любов до батьків". Він коштує 125 грн на місяць. За цю суму клієнти отримають: безлімітні дзвінки в Мережі, 50 хвилин на дзвінки інших операторів, 50 SMS по Україні, а також 5 Гб мобільного інтернету. Після закінчення зазначеного ліміту вартість кожних 100 Мб становитиме 10 грн.

У цьому пакеті не здійснюватиметься тарифікація при користуванні популярними месенджерами та соцмережами, навчальними програмами та додатками держпослуг. Абоненти також можуть отримати безкоштовно одну із суперсил. Тарифний план призначений для вразливої ​​категорії громадян – від 60 років, а також осіб з інвалідністю І–ІІІ груп.

Vodafone

Компанія пропонує тариф Red Turbo за 125 грн на місяць. Новим абонентам він коштуватиме ще дешевше – 100 грн/місяць протягом першого півріччя після підключення. Доступні такі опції:

• 1000 хвилин на всі мережі в Україні;
• безмежний мобільний інтернет 4G;
• SMS по 50 копійок в Україні.

У тарифі на території 13 областей діятимуть особливі умови.

Ще один бюджетний тариф – Device 4G за 130 грн на місяць. У ньому передбачено платний мобільний зв'язок у Мережі та інші оператори - 1,5 грн/хвилину, SMS по 1,5 грн на всі мережі, також 30 Гб (4G) мобільного інтернету.


Коли трафік закінчиться, кожен гігабайт буде коштувати 15 грн.

lifecell

Найвигідніший тариф у lifecell – "Просто Лайф" за 90 грн на місяць. Низька ціна передбачена для абонентів, які скористалися послугою перенесення номера та зареєстрованих/персоніфікованих. Стандартна вартість тарифу складає 120 грн.

Абоненти отримують 300 хвилин на дзвінки на всі українські мобільні оператори по Україні, а після закінчення – безліміт у Мережі lifecell. Також доступні 8 Гб мобільного інтернету та знижки для студентів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київстар з 1 травня підвищить вартість ще одного тарифу.

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ