Today.ua

Київстар частково відключив найважливішу для абонентів послугу

Мобільний оператор Київстар зробив недоступною для частини своїх абонентів одну з найпопулярніших послуг. Довгі роки вважалося, що дана опція працює за замовчуванням і буде доступна завжди, проте все несподівано змінилося.

Найпопулярніша безкоштовна послуга Київстар, якою активно користувалися всі без винятків абоненти, буде працювати за новими правилами. Оператор стільникового зв'язку поки не давав роз'яснень з приводу урізання функціоналу важливої і корисної послуги "Повідомити про мене".

Суть опції полягає в тому, що після потрапляння в зону дії мережі або включення телефону приходять СМС-повідомлення про те, хто телефонував в той час, коли гаджет не міг прийняти дзвінок. Таким чином, абоненти Київстар завжди знали, хто хотів з ними зв'язатися і від кого були пропущені дзвінки. З 19 липня 2021 року дана послуга працює за новими правилами і зі значно скороченим функціоналом. Тепер повідомлення про те, що людина з'явилася в мережі, будуть отримувати виключно абоненти стільникового оператора Київстар. На номери інших абонентів функція "Повідомити про мене" більше не поширюється.

Крім того, СМС про появу номера в мережі тимчасово не приходитиме тим абонентам, які перенесли свої номери в Київстар з мереж інших мобільних операторів за допомогою послуги MNP.

Нагадаємо, раніше Київстар запустив акцію з дорогими призами. Як стати учасником нової програми лояльності від найбільшого українського оператора стільникового зв'язку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ