Today.ua

Їм потрібні заспокійливі: чотири найнервовіші знаки Зодіаку

Ну, що я такого сказав?! Нерідко ми ставимося таким питанням після того, як наш співрозмовник вийшов із себе. З дванадцяти представників зодіакального кола є чотири знаки Зодіаку, схильні до істерик, нервових зривів та переживань. Часто вони можуть самі собі не так уявити ситуацію, все перекрутити та лютувати.

Найбільш нервові знаки Зодіаку

Стрілець

Представники цього знака Зодіаку надмірно емоційні, у них вирують емоції. Це нерідко призводить до того, що вони нервуються без приводу, засмучуються через дрібниці, накручують себе і можуть ображатися, навіть коли на це не було причин.

Козеріг

Попри те, що представники цього знака звикли приховувати свої емоції, усередині у них постійно вирує хвилювання. Вони дуже нервові і постійно через щось переживають. Козероги плаксиві та істеричні, тим самим намагаються привернути до себе увагу.

Близнюки

Коли у Близнюків накипіло, краще триматися від них якомога далі, бо вони стають агресивними. Навіть під час найменшої сварки може вирватися все те, що накопичувалося місяцями, тоді без криків не обійтися.

Діва

Мудрі та розважливі Діви теж часом стають заручниками своїх емоцій. Вони нервуються, коли все йде не за планом, це може навіть змусити їх вийти із себе.

Нагадаємо, названі три найжадібніші знаки Зодіаку – вони не діляться речами і не дають у борг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ