Today.ua

Ідеальний кандидат: Нова Пошта запропонувала роботу британському прем'єру Борису Джонсону

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон напередодні оголосив свою відставку. Відомий політик може не переживати через відсутність роботи. Він отримав пропозицію щодо співпраці від української компанії "Нова пошта".

Нова пошта оригінально відреагувала на відставку Бориса Джонсона. Представники компанії запропонували знаменитому британцю вакансію. Про ініціативу оголосили у соціальній мережі поштового оператора.

"Борис Джонсон просто мріємо (і натякаємо): Нова пошта планує виходити на міжнародний ринок, і Великобританія не виняток. А оскільки ми цінуємо швидкість, рішучість та стресостійкість, то ви для нас ідеальний кандидат", - зазначено в пості.

Повідомлення продубльовано англійською, рідною мовою прем'єра Великобританії. Воно супроводжується хештегом #borisjohnson і #BRAVE UKRAINE (хоробра Україна).

Українцям сподобався жарт Нової пошти.

"Перевірте знання англійської", "А що – і справді найкращий кандидат", "Борис, ти крутий, українці з тобою!", "Чудова ідея, приїжджайте на роботу в Україну", - прокоментували інтернет-користувачі.

Нагадаємо, Джонсон із перших днів повномасштабної війни в Україні підтримує нашу країну. Він відомий своїми різкими висловлюваннями та норовливим характером. Борис максимально близький до народу – його часто можна побачити велосипедом дорогою на роботу.

Харизматичного політика змусили залишити свою посаду. Він йде у відставку, але продовжить виконувати обов'язки прем'єр-міністра до обрання нового глави правлячої партії.

Раніше стало відомо, де Борис Джонсон житиме після звільнення з посади прем'єр-міністра Великобританії. У Мережі з'явилися фото його розкішного заміського будинку Оксфордширі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ