Голубці з незвичайним смаком: як приготувати улюблену страву із секретним інгредієнтом

Автор: Леся Ловіцька

Голубці не можна переоцінити – це одна з найпопулярніших страв, якими славиться українська кухня. Соковиті, м'які та ситні – чудовий варіант обіду чи вечері. Пропонуємо приготувати голубці за незвичайним рецептом – із секретним інгредієнтом.

Голубці з незвичайним смаком: як приготувати улюблену страву із секретним інгредієнтом - today.ua

Голубці зазвичай готуються з капусти, рису та м'яса. Інші інгредієнти вводяться за бажанням. Це можуть бути гриби, оливки, корейська морква та багато інших. Рідкісні господині готують голубці із рибою. Щоб зробити такі, вам знадобляться:

  • 500 г рибного філе чи фаршу;
  • склянка рису;
  • 1 молода капуста;
  • 1,5 склянки бульйону;
  • цибулина;
  • морквина;
  • сіль та перець за смаком;
  • рослинна олія;
  • сметана;
  • зелень.

Спочатку промийте рис 5-10 разів, залежно від чистоти крупи. Коли вода стане прозорою, відкиньте її на друшляк. Відваріть рис до напівготовності у підсоленій воді. Цибулю треба обсмажити із морквою на олії разом із спеціями.

Рибне філе слід перетерти через м'ясорубку або подрібнити блендером. Якщо у вас фарш – одразу з'єднуйте його з рисом.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Капусту потрібно пропарити на водяній бані та прибрати грубі ділянки листя. У кожний листок відправте начинку і поверніть, як вам подобається – рулетиком чи конвертом. Укладайте голубці в казанок і залийте гарячим бульйоном.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Голубці з незвичайним смаком: як приготувати улюблену страву із секретним інгредієнтом Страву потрібно тушкувати до готовності на невеликому вогні. При подачі посипте сметаною та зеленню. Смачного!

Традиційні голубці виходять дуже смачними, але на їхнє приготування йде досить багато часу. Швидший і не менш смачний варіант – ліниві голубці. Спробуйте використати простий рецепт страви із молодої капусти.

Головне