Today.ua

Європейські туалети у поїздах: Укрзалізниця запустила новий сервіс для пасажирів

Укрзалізниця запустила новий сервіс, покликаний підвищити рівень комфорту пасажирів у поїздах. В них з'явилися сучасні туалети із необхідним обладнанням – як у Європі.

Укрзалізниця планує кардинально змінити підхід до обслуговування пасажирів. Нові туалети наразі отримали вагони лише двох рейсів: №75/76 Кривий Ріг — Київ та "Потяг до перемоги" (№31/32 Запоріжжя — Львів). У прес-службі компанії повідомили, що тестуватимуться наступні нововведення:

Українцям також запропонували гігієнічні набори із сухими та вологими серветками, одноразовими тапочками, гребінцями для волосся, зубною пастою та щіткою. Пасажири плацкартних та купейних вагонів можуть купити їх у провідника, а в люксі (спальні вагони) їх вартість включена у вартість квитка.

"Ми вирішили, що кожен український пасажир вартий рівня сервісу, який ми пропонуємо для перевезень європейських дипломатів. Тож починаємо поступовий перехід на нові стандарти якісного обслуговування пасажирів у поїздах Укрзалізниці.  Нам дуже важливо почути зворотний зв'язок з приводу оновлень, тому в цих вагонах обов'язково розміщені QR -коди для ваших відгуків. Продовжуємо робити ваші подорожі більш комфортними навіть під час війни", відмітили представники компанії.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця запустила мобільний додаток, за допомогою якого можна купувати найдешевші квитки на потяги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ