Today.ua

Олена Зеленська показала аксесуар, який урізноманітнить навіть найнудніший образ

Перша леді України Олена Зеленська демонструє чудове почуття стилю вже не перший рік. Має кілька безпрограшних прийомів в одязі, які сміливо можна брати на озброєння.

Сьогодні в офіційному обліковому записі дружини українського президента в Інстаграм з'явилося відео, записане для спеціального засідання на тему порушення прав людини в Україні через агресію Росії.

"Усі ми, незалежно від країни і національності, маємо право, щоб нас не вбивали в нашому власному домі. Натомість українців на очах у всього світу вбивають уже рік. У власних містах, селах, квартирах, лікарнях. І тому ми застосовуємо інше невід’ємне людське право – право на самооборону, - зазначила Олена Зеленська.

Розповіла про те, як Росія порушує в Україні права людини, в ООН. 22–24 лютого у штаб-квартирі організації в Нью-Йорку безпрецедентний захід – Дні України. І вперше – спеціальне засідання на тему порушення прав людини в Україні через агресію Рф. Тут зібрались представники з усього світу".

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

У кадрі Олена Зеленська постала у класичному офіційному образі. Її вибір упав на ідеальний приталений чорний піджак і білу сорочку, щільно застебнуту на всі гудзики. Щоб образ не виглядав нудно, перша леді України додала один простий аксесуар – брошку. Невелика прикраса у золотому кольорі моментально змінила градус стилю.

Брошки у 2023 році повернулися в моду з новою силою. Їх носять на кишенях піджака, лацканах і навіть рукавах. Ними доповнюють пальто, блузи та закріплюють хустки. Ми зібрали найкрасивіші та найсвіжіші образи з брошками:

Нагадаємо, Олена Зеленська в повністю сірому вбранні вийшла в світ у новому стильному образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ