Today.ua

Грошова допомога: у Мінреінтеграції повідомили про виплату 6600 грн жителям ще однієї області

Українці ще в одній області можуть отримати грошову допомогу у розмірі 6600 грн. Про це повідомили у прес-службі Мінреінтеграції.

Виплати для громадян України, які постраждали внаслідок повномасштабної війни, відновили у Харківській області.

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій України повідомили, що кошти нашим співвітчизникам нараховує громадська організація "Мартін-Клуб" у партнерстві з міжнародною організацією гуманітарної допомоги Mercy Corps та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Йдеться про допомогу у 2200 грн протягом трьох місяців. Таким чином, харків'яни можуть отримати по 6600 грн на кожного члена своєї сім'ї.

Заявки приймаються від осіб, які не отримували виплати від інших благодійних організацій протягом останніх двох місяців. Звертатися можна за телефоном гарячої лінії: 0800 33-49-25, яка працює з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 17.00.

Претенденти на допомогу повинні надати таку інформацію:

Кошти виплачують на банківський рахунок, який надає заявник від імені всього домогосподарства.

Переселенці та ветерани зможуть навчатись електронній комерції в Україні

Також стало відомо, що в Україні запускають програму E-Export Intensive для залучення до електронної комерції переселенців, підприємців та ветеранів, які постраждали внаслідок війни. У Міністерстві економіки повідомили, що навчальний курс допоможе ознайомитися з аспектами роботи в сегменті e-commerce, у тому числі з відкриттям магазину та першими продажами на платформах Etsy, eBay, Shopify та Amazon.

E-Export Intensive передбачає серію безкоштовних практичних вебінарів впродовж червня-липня. Приєднатися до процесу можна після онлайн-реєстрації: https://www.ukrposhta.ua/ua/e-export-school-form.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці можуть отримати по 6600 грн від Міжнародної організації з міграції. Про це повідомили у Мінсоцполітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ