Борщ з вишнею: коли треба додати у страву “особливий“ інгредієнт

Борщ можна приготувати не лише за традиційним, а й оригінальним рецептом. Звичний смак різко зміниться, якщо додати незвичні інгредієнти. Одним із таких є сезонна ягода – вишня.

Борщ з вишнею: коли треба додати у страву “особливий“ інгредієнт  - today.ua

Борщ з вишнею набуде пікантної кислинки, а смак вийде незвичайним і цікавим. Плюс до всього блюдо отримає яскраво-червоний колір, якого і намаються досягти господині.

Своїм рецептом першої страви поділилася відомий фуд-блогер Світлана Левицька. Вам знадобляться:

• 0,5 кг яловичих ребер;
• 5 картоплин;
• молодий буряк;
• цибулина;
• морква;
• 5 помідорів;
• 1 болгарський перець;
• половинка молодої капусти;
• 300 г вишні без кісточок;
• 50-100 г квасолі;
• сіль та спеції за смаком;
• 2 сл. л. олії для смаження.

Спочатку потрібно приготувати бульйон. Для цього ребра залийте холодною водою та варіть протягом 1,5 години.

Подрібніть цибулю та моркву, як вам подобається – кубиком або на тертку. Їх потрібно додати в сирому вигляді в каструлю і залишити наварюватися.

Тепер приготуйте засмажку. Налийте масло в сковороду і відправте туди тертий або нарізаний буряк. Залишіть її протушкувати під кришкою до напівготовності. Не забувайте помішувати, щоб овоч не підгорів. Додайте помідори та болгарський перець, а через деякий час – вишні.

Борщ з вишнею: коли треба додати у страву “особливий“ інгредієнт У бульйон засипте картоплю, квасолю та капусту. Якщо хочете, щоб капуста залишилася хрумкою – її потрібно додавати в останню чергу. Посоліть і поперчіть борщ.

Залишається влити в каструлю заливку і залишити ще хвилин десять. Готово! Борщ із вишнями подають зі сметаною та зеленню.

Раніше ми розкрили секрети приготування смачного зеленого борщу.