Борщ з вишнею: коли треба додати у страву “особливий“ інгредієнт

Автор: Леся Ловіцька

Борщ можна приготувати не лише за традиційним, а й оригінальним рецептом. Звичний смак різко зміниться, якщо додати незвичні інгредієнти. Одним із таких є сезонна ягода – вишня.

Борщ з вишнею: коли треба додати у страву “особливий“ інгредієнт  - today.ua

Борщ з вишнею набуде пікантної кислинки, а смак вийде незвичайним і цікавим. Плюс до всього блюдо отримає яскраво-червоний колір, якого і намаються досягти господині.

Своїм рецептом першої страви поділилася відомий фуд-блогер Світлана Левицька. Вам знадобляться:

• 0,5 кг яловичих ребер;
• 5 картоплин;
• молодий буряк;
• цибулина;
• морква;
• 5 помідорів;
• 1 болгарський перець;
• половинка молодої капусти;
• 300 г вишні без кісточок;
• 50-100 г квасолі;
• сіль та спеції за смаком;
• 2 сл. л. олії для смаження.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спочатку потрібно приготувати бульйон. Для цього ребра залийте холодною водою та варіть протягом 1,5 години.

Подрібніть цибулю та моркву, як вам подобається – кубиком або на тертку. Їх потрібно додати в сирому вигляді в каструлю і залишити наварюватися.

Тепер приготуйте засмажку. Налийте масло в сковороду і відправте туди тертий або нарізаний буряк. Залишіть її протушкувати під кришкою до напівготовності. Не забувайте помішувати, щоб овоч не підгорів. Додайте помідори та болгарський перець, а через деякий час – вишні.

Борщ з вишнею: коли треба додати у страву “особливий“ інгредієнт У бульйон засипте картоплю, квасолю та капусту. Якщо хочете, щоб капуста залишилася хрумкою – її потрібно додавати в останню чергу. Посоліть і поперчіть борщ.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Залишається влити в каструлю заливку і залишити ще хвилин десять. Готово! Борщ із вишнями подають зі сметаною та зеленню.

Раніше ми розкрили секрети приготування смачного зеленого борщу.

Головне