Today.ua

Битва програна: monobank з 1 грудня став менш привабливим для клієнтів

Monobank визнав програш у битві за клієнтів. Співзасновник першого в Україні банку у смартфоні зазначив, що вигідного кешбеку за покупки в інтернет-магазинах більше не буде, його довелося знизити на постійній основі.

Monobank змушений був знизити кешбек на 25%, крім категорій, які надаються партнерами банку. Олег Гороховський підтвердив, що з 1 грудня 2021 року віртуальний банк більше не зможе залучати нових клієнтів отриманням вигідних бонусів за використання картки monobank.

Причиною зниження ставки кешбеку для клієнтів monobank стало те, що міжнародні платіжні системи Visa та Mastercard знизили розмір ставки внутрішньодержавних міжбанківських комісій інтерчейнджу в Україні до рівня 1,2%. Влітку 2022 року граничні ставки інтерчейнджу будуть знижені до 1%, з липня 2023 року - до 0,9%.

"Цю битву за клієнтів ми програли... Мені дуже шкода, що це відбувається. І я щиро сподіваюся, що від цього виграє хоч хтось, окрім великих торгових мереж. Повірте, ми боролися проти цього рішення до останнього, так затяті противники". будь-яких форм втручання держави в економіку та неринкового регулювання. Трохи заспокоює той факт, що замість великих торговців (у запалі боротьби з нами) пообіцяли знизити вартість товарів, і ми чекаємо разом з вами, коли все навколо подешевшає", - заявив співзасновник monobank Олег Гороховський. .

Нагадаємо, monobank оголосив про зниження виплат для своїх клієнтів не лише за кешбеком, а й за іншими програмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ