Today.ua

Курс біткоїна різко впаде до історичного мінімуму

Курс біткоїну знову обрушився, котирування впали більш ніж на 50 відсотків за останні кілька місяців. Найбільш відомій криптовалюті в світі прогнозують подальше падіння ...

На ринку криптовалют справжній шторм, трейдери, які грають на пониження біткоїну, мають намір продовжувати "гру" до рівня близько $20 тисяч за одну монету. Експерти вважають, що великим гравцям вдасться обвалити курс біткоїну, оскільки тільки за останні кілька днів котирування впали з $40 тисяч до $28,8 тисяч за монету.

На думку аналітика TradingView Дмитра Лаврова, курс біткоїну в $30 тисяч є рівнем підтримки для першої криптовалюти. Якщо вартість біткоїну в найближчі тижні зуміє піти на зростання і подолати позначку в $30 тисяч доларів, це послужить сигналом про початок нової хвилі зростання котирувань. Думка про те, що курс біткоїну в $30 тисяч за одну криптомонету - це психологічна позначка, яка при відхиленнях провокує зростання або обвалення котирувань.

Саме тому аналітики ринку криптовалют дають прогнози, що якщо курс біткоїну найближчим часом не виросте до $30 тисяч доларів і більше, то котирування неминуче продовжать падіння.

Нагадаємо, раніше курс біткоїну обрушився після рішення влади Китаю. Піднебесна завдала потужного удару по криптовалюта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ