Today.ua

Безкоштовні продукти: українці у трьох регіонах можуть отримати допомогу від австрійського фонду

Багато міжнародних організацій надають допомогу українцям, які знаходяться в умовах повномасштабної війни. Австрійський благодійний фонд Hilfswerk International розпочав нову програму гуманітарної допомоги для жителів трьох регіонів.

Програма під назвою Help Point передбачає видачу продуктових та гігієнічних наборів для дорослих та дітей. Її надають жителям Івано-Франківська, Валки (Харківська область) та Покрови (Дніпропетровської області). Проект фінансують Австрійська агенція з розвитку (ADA) та австрійський фонд Nachbar in Not.

У зазначених регіонах відкрито спеціальні гуманітарні пункти допомоги, які працюють за принципом "єдиного вікна". Переселенці та найвразливіші категорії населення можуть звертатися туди та розраховувати на підтримку. Громадянам також надають освітню та психологічну допомогу.

Безкоштовні продукти та засоби гігієни можуть отримати українці із категорій:

Як оформити заявку на допомогу

Для отримання допомоги від австрійського фонду потрібно пройти реєстрацію онлайн та заповнити заявку залежно від місця проживання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що видачу продуктових наборів українцям розпочав ще один благодійний фонд "Хочу допомогти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ