Today.ua

Apple захопила можливостями нового смартфона iPhone 13

Компанія Apple презентувала новий iPhone 13. Новий пристрій розмірами і дизайном мало відрізняється від попередніх версій смартфонів Apple, але характеристики і камера вартують найвищих похвал.

Модель iPhone 13 отримала цілий ряд важливих візуальних і внутрішніх змін. Із зовнішніх нововведень - виріз в дисплеї став набагато менше основних камер залишилося всього дві, і вони розташовані діагонально, а не в ряд, як в минулих моделях.

Пристрій оснащений новим чипом обробки цифрових сигналів, технологіями обчислювальної фотографії та новітніми сенсорами. Головний датчик на 12 Мп приймає на 50% більше світла, має апертуру f / 1,6 і розмір пікселя 1,7 мкм, що дарує величезні можливості для якісної зйомки. Користувачі зможуть вести портретну зйомку в русі.

Лінійка нових гаджетів представлена в п'яти нових кольорах корпусу - синьому, рожевому, "сяюча зірка", "темна ніч", product (red). Внутрішні зміни просто захоплюють. Apple оснастила смартфон iPhone 13 більш ємним акумулятором, чіпсет Apple A15 Bionic включає новий шестиядерний CPU (два продуктивних і чотири енергоефективних ядра). На презентації компанія Apple заявила, що новий смартфон працює на 50% швидше і на 2,5 години довше, ніж попередні моделі.

Також в iPhone 13 від Apple встановлений 16-ядерний Neural Engine (ІІ-прискорювач), а графіка на 30% могутніше, ніж була в більш ранніх моделях.

Напомним, в смартфонах Apple появилась новая и очень полезная функция, которая позволит быстро отыскать утраченное устройство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ