Today.ua

“Нафтогаз“ розповів українцям, як їм перейти на новий річний тариф

"Нафтогаз" повідомив всім своїм клієнтам, щоб вони не хвилювалися про перехід на новий річний тариф. Всіх споживачів "Нафтогазу" автоматично переведуть з тарифу "Місячний" на "Фіксований" з 1 травня.

Про це в компанії розповіли, відповідаючи на питання одного з клієнтів на Facebook.

"Як перейти на тарифний план фіксований? Куди слід звернутися?", - запитав українець.

Клієнту відповіли, що не потрібно спеціально нікуди звертатися або подавати заявки, адже всі клієнти "Нафтогазу" будуть переведені на нові річні тарифи автоматично.

"Всі існуючі комерційні Клієнти ГК «Нафтогаз України», що обслуговуються на умовах тарифного плану «Місячний», з 1 травня будуть автоматично переведені на тарифний план «Фіксований». Перехід не вимагає від клієнтів ніяких активних дій, нічого додаткового робити не потрібно", - йдеться у відповіді.

Свої тарифи на травень всі газові компанії, в тому числі і "Нафтогаз", повинні оприлюднити вже 25 квітня. Однак, вже відомо, що річні тарифи будуть дорожче, ніж зараз місячні. У середньому ціни зростуть до 12-15 грн за кубометр. Тоді як зараз місячний тариф становить 6,99 грн/кубометр.

Раніше в "Нафтогазі" розповіли, як заощадити на оплаті за спожите блакитне паливо тим абонентам, які підключили газ по тарифу "Місячний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ