Today.ua

“Дія“ оновила корисну послугу для ФОПів

На порталі "Дія" з'явилася оновлена послуга для підприємців. Тепер ФОПам в Україні стане простіше змінити прізвище, ім'я, по батькові та своє місце знаходження для офіційного обліку. Крім того, ця послуга стане дешевшою, ніж до війни.

Так, Єдиний державний реєстр знову підключили до державного порталу "Дія" і тепер користувачі можуть вносити зміни у свої дані в режимі онлайн.

Раніше підприємці для зміни даних про себе мали йти до міської ради або до центру надання адміністративних послуг. Послуга коштувала 250 гривень. Крім того, потрібно було відстояти у черзі, а після подання заяви че чекати кілька днів, перш ніж у базі даних з'явиться оновлена інформація.

Зараз вартість послуги стала меншою - всього 190 гривень, а час очікування скоротився до 10 хвилин. Через портал "Дія" стало набагато простіше користуватися багаться адміністративними послугами, незважаючи навіть на війну.

На користувачів "Дії" під час воєнного стану чекають ще кілька корисних послуг. Наприклад, зареєструвати шлюб, або народження дитини можна буде онлайн.  

Раніше повідомлялося, чому зникли послуги для переселенців у додатку "Дія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ