Today.ua

ПриватБанк закриє всі свої відділення: у клієнтів залишилося три дні

ПриватБанк повідомив своїм клієнтам графік роботи на новорічні свята. Відділення фінустанови по всій Україні працюватимуть 31 грудня на годину менше, ніж зазвичай, а з 1 по 3 січня будуть закриті.

У клієнтів ПриватБанку, яким наприкінці року слід закрити свої питання, залишилося три дні. У вівторок, середу та четвер банк працюватиме у звичному режимі (з 9:00 до 18:00), а у п'ятницю (31 грудня) – до 17:00. Платежі 31 грудня прийматимуться лише до 13:00. Працівники банку повернуться на роботу 4 січня.

З 7 по 9 січня ПриватБанк знову зачиниться у зв'язку з Різдвом. Ймовірно, робочий день буде перенесено з п'ятниці на другий день, але поки що в банку про це не повідомляють.

При цьому всі клієнти ПриватБанку навіть у святкові дні зможуть поповнювати мобільний телефон, оплачувати комунальні послуги та здійснювати інші платежі не виходячи з дому через мобільний додаток Приват24. Електронні платежі будуть виконуватись, але гроші на рахунок усім адресатам надійдуть уже 4 січня.

Заявки на валютно-обмінні операції в ПриватБанку 31 грудня прийматимуться до 13:00, але платежі за кордон уже не здійснюватимуться. Їх треба встигнути зробити до 30 грудня включно. 7,8 та 9 січня також будуть вихідними днями.

Банкомати та термінали ПриватБанку продовжать на Новий рік та Різдво працювати цілодобово.

Раніше стало відомо, як працюватимуть Укрпошта та Нова пошта на новорічні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ