Today.ua

ПриватБанк виплатить українцям по 5000 грн допомоги: хто зможе отримати гроші

ПриватБанк виплатить українцям по 5000 грн на картки. Для цього клієнтам банку потрібно взяти участь у розіграші. Одержувачами грошей можуть стати громадяни, які вже зареєстровані або будуть реєструватися на допомогу від міжнародних організацій у розмірі 2200 грн.

Акція від ПриватБанку діятиме до 31 січня 2023 р. Виконавши умови, учасники гарантовано отримають поповнення мобільного телефону на 50 гривень, а також візьмуть участь у розіграші одного із трьох подарункових сертифікатів giftmall на 5 000 гривень.

Для участі в акції від ПриватБанку та Mastercard українцям потрібно отримати допомогу від міжнародної організації на картку Mastercard від ПриватБанку (за допомогою Western Union, PrivatMoney, MoneyGram) та провести мінімум дві транзакції з будь-яких карток Mastercard на загальну суму понад 500 грн. Після цього учасник акції автоматично стає претендентом на отримання грошового сертифікату. Усі, хто має право отримувати виплати від міжнародних організацій (малозабезпечені сім'ї, переселенці, інваліди тощо), але ще не подав заявку, може це зробити на сайті єДопомога. Важливо при поданні заявки на отримання міжнародної допомоги вказати IBAN картки Mastercard від ПриватБанку. Інші карти в акції участі не братимуть.

При відсутності у заявника пластикової картки ПриватБанку, можна за лічені хвилини відкрити електронну - Digital картку Mastercard – через мобільний додаток Приват24.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк почне обмежувати витрати клієнтів за картками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ