Today.ua

ПриватБанк розповів українцям, як самому перевипустити карту в оновленому додатку Приват24

ПриватБанк оновив додаток Приват24, додавши до нього корисні функції. Для перевипуску або закриття карти клієнтам фінустанови більше не потрібно йти до відділення банку, це можна зробити онлайн.

В Приват24 потрібно зайти в розділ "Гаманець" → "Управління" → "Перевипустити карту" або "Закрити карту".

З головного екрану Приват24 тепер також можна переглянути баланс і виписку за рахунком програми лояльності "Бонус плюс".

В оновленому Приват24 змінився і дизайн інтерфейсу, який користувачі також оцінять.

Крім того, ПриватБанк придумав, як уберегти клієнтів від стояння в чергах. Завдяки функції перевірки завантаженості відділень клієнти зможуть обрати оптимальний час для відвідування найближчого офісу. Щоб скористатися цією послугою, необхідно відвідати довідковий розділ сайту за посиланням https://privatbank.ua/map, вказати свою локацію і заплановане для відвідування відділення, і уточнити рівень завантаженості обраного для візиту офісу.

Нещодавно ПриватБанк пообіцяв всім своїм клієнтам, які розплачуються банківською картою Visa за покупки в магазинах, гарантований кешбек. За кожен грошовий переказ між картами банківської системи до кінця липня 2021 роки українці отримуватимуть 50 гривень.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ПриватБанк блокує карти родичів клієнтів, у яких є борги по комуналці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ