Today.ua

ПриватБанк оновив правила поповнення платіжних карт

ПриватБанк змінив правила поповнення карт для деяких своїх клієнтів. Зокрема, йдеться про переказ коштів через Приват24 або термінали самообслуговування.

Нові правила поповнення карт відповідають вимогам уряду в сфері фінансового моніторингу та обов'язкової ідентифікації платників податків. Вони дійсні для всіх видів бізнес-карт, включаючи корпоративні і карти "Ключ до рахунку", а також для поточних рахунків.

При створенні платежу через мобільний або стаціонарний додаток Приват24, або через термінали самообслуговування ПриватБанку для поповнення бізнес-карт, клієнта ПриватБанку тепер буде переадресовано на сторінку поповнення поточного рахунку одержувача. Всі обов'язкові реквізити, включаючи IBAN, можна буде підставити у спливаючому вікні. Якщо платіж створюється з картки іншого банку на поповнення бізнес-картки ПриватБанку, і сума перевищує тридцять тисяч гривень на місяць, то такий платіж не зможе бути оброблений. У такому випадку для поповнення потрібно використовувати IBAN-номера поточних рахунків клієнта, якому перераховуються кошти. І при поповненні обов'язково потрібно вказувати основні реквізити платника.

При правильному заповненні реквізитів клієнти ПриватБанку зможуть отримати можливість приймати оплату від партнерів і покупців незалежно від банку, в якому вони обслуговуються.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк подарує кешбек за кожну покупку в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ