Today.ua

По 225 доларів: з-за кордону дадуть ще одну допомогу переселенцям

В Україні з'явився ще один вид фінансової допомоги ВПО. Її виплатить велика закордонна компанія. Допомога переселенцям становитиме 225 доларів.

Про нову можливість для українців отримати гроші з-за кордону розповіли у Мінцифри.

Допомогу переселенцям надасть Binance – одна з найбільших світових криптобірж. Вона виділила для підтримки українцям 1,2 млн. доларів. Це одна з найбільших сум, виділених на допомогу українцям приватною компанією.

За умовами програми, допомога надається лише жінкам старше 18 років, які мають статус ВПО. Є й щ одне обмеження: допомога розрахована лише на тих жінок, які перебувають у прихистках в Київській та Львівській областях.

"Зауважимо, що до цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу, і загалом планують допомогти 5000 біженцям з України", - йдеться у повідомленні.

При цьому в Мінцифри зауважили, що така допомога від великої закордонної компанії стала можливою завдяки тісним особистим контактам керівництва міністерства із засновником Binance.

Як отримати допомогу переселенцям від Binance

Допомога переселенцям від Binance приходитиме протягом трьох місяців на криптогаманець. А потім кошти можна буде вивести звідти на банківську картку. Розмір щомісячного надходження – 75 доларів. Таким чином за три місяці кожен отримає по 225 доларів.

Нагадаємо, стало відомо, чому не приходить допомога деяким ВПО від міжнародних організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ