Today.ua

Переселенці в Україні можуть отримати по 2000 грн ще в одному банку

Програма "єПідтримка", на яку виплачується грошова допомога переселенцям (ВПО), розширилася ще одним банком, де українці зможуть отримувати соціальні виплати під час війни.

Усього оформити матеріальну допомогу на 2000 грн на дорослу та 3000 грн на дитину під час війни можна у 13 банках України. До програми приєднався Sportbank. Щоб оформити виплати через цю фінустанову, потрібно завантажити додаток банку.

Загалом картки в рамках програми "є-Підтримка" оформили понад 10 млн громадян України, які у "Дії" зареєструвалися на різні послуги.

Клієнти Sportbank, як і клієнти monobank, Альфа-Банк, Приватбанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen Bank, Банк Схід, IdeaBank, izibank, ПУМБ, Правекс Банк, зможуть отримувати щомісячні виплати, у тому числі допомогу на дітей , одразу на карту. Віртуальна картка дає можливість розраховуватись онлайн за будь-які товари та послуги, поповнювати мобільний та переводити кошти.

Як відкрити карту єПідтримка у Sportbank

Раніше повідомлялося, з якого числа не всі переселенці зможуть отримувати по 2000 грн та 3000 грн матеріальної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ