Today.ua

Ощадбанк запустив новий сервіс оплати у смартфоні: які тарифи пропонують клієнтам

Ощадбанк запустив новий сервіс для своїх клієнтів. У застосунку для бізнес-клієнтів ОщадPAY з'явилася функція фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою через смартфон, іншими словами - касовий апарат.

У прес-службі Ощадбанку зазначили, що новий сервіс дає можливість без додаткового обладнання використовувати смартфон на базі Android (не нижче версії 8.0) з NFC-модулем як торговий POS-термінал. Сервіс фіскалізації розроблено та підтримується компанією "Укр.Пей". 

Ощадбанк першим серед банків розпочав забезпечувати українців сервісом фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою через програмне РРО, використовуючи смартфон. Дана функція стала особливо актуальною з 1 січня 2022 року, коли більшість ФОПів на єдиному податку 2-4 груп зобов'язали мати касові апарати. Скористатися сервісом можна через додаток на смартфоні ОщадPAY.

Нова технологія є аналогом фізичного фіскального реєстратора, який відправляє чеки та щоденні звіти до податкової з повним дотриманням законодавства України та нормативних актів ДПС. Тепер це можна буде робити набагато швидше.

Також Ощадбанк нещодавно запропонував своїм клієнтам єдиний тариф для підключення еквайрингу з використанням ОщадPAY – 1,7% суми операції без додаткових платежів за умови зарахування платежів на рахунок у банку. Підключення ПРРО в рамках пілотного періоду безкоштовне.

Раніше повідомлялося, що Ощадбанк не увійшов до рейтингу банків, яким українці найбільше довіряють свої гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ