Today.ua

Ощадбанк підвищить своїм клієнтам відсотки за депозитами, але треба виконати одну умову

Державний Ощадбанк оновив свій мобільний додаток Ощад 24/7, розширивши його функції. Зокрема, через цей застосунок зараз можна відкрити доларовий депозит і навіть отримати невелике підвищення депозитної ставки. Відсотки за депозитами підвищать за однієї умови. 

Такими позитивними новинами поділився у своєму Telegram-каналі голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Ощадбанк поповнив арсенал банківських послуг, які можна отримати в мобільному додатку Ощад 24/7. Зокрема, користувачам цього застосунку стала доступна опція Мій валютний депозит. Скориставшись цією опцією, клієнт зможе не лише зберегти свої грошові заощадження від знецінення, але й трохи примножити.

Як працює валютний депозит?

Клієнт кладе свої гроші в Ощадбанку на депозит. Вклад робиться у гривнях. Але банк конвертує їх у долари за офіційним курсом НБУ. Ці віртуальні долари відлежать свій строк на депозиті, а згодом, після того як збіжить термін депозиту, їх знову конвертують у гривню - вже за новим курсом, розповідає банкір.

"Йдеться про продукт, який прив’язаний до офіційного курсу національної валюти. Це депозит у гривнях, який конвертується у долар і після завершення терміну конвертується назад у гривню за актуальним офіційним курсом", - повідомляють в Ощадбанку.

Таким чином можна вберегти гривню від знецінення і ще й дещо заробити. Адже за умови, що депозит буде відкрито через мобільний застосунок, банк із власної ініціативи  додасть до кредитної ставки ще 0,25%.

"За відкриття через мобільний застосунок +0,25% до ставки", - заохочує клієнтів банк.

Як скористатись послугою Мій валютний депозит?

Зробити це дуже просто. Треба обрати в меню депозитів внесок у доларах на 6 місяців. Через півроку зможете оцінити якість послуги.

Нагадаємо, клієнти Ощадбанку скаржаться, що банк знімає з них гроші за обслуговування давно заблокованих карток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ