Today.ua

Новий мобільний оператор запустив вигідний тариф для українців

На український ринок мобільного зв'язку зайшов новий стільниковий оператор Lycamobile. Поки що за популярністю він не наздоганяє Vodafone, Київстар та Lifecell, але тарифи цього оператора в рази вигідніше.

Причина низьких тарифів полягає в тому, що оператор Lycamobile є повністю віртуальним. У нього немає ні величезної кількості магазинів роздрібної мережі, ні великого штату співробітників, та й інфраструктуру він також орендує у інших мобільних операторів в кожній з двадцяти семи країн своєї присутності.

Тарифна сітка у Lycamobile мінімальна. Мобільний оператор пропонує своїм абонентам всього два тарифних плани. Найдешевший обійдеться українцям всього в 20 гривень на місяць. Дешевше в наш час годі й шукати. За цю суму абоненти отримають 1 гігабайт мобільного інтернету, 200 хвилин дзвінків на номери всіх українських операторів, включаючи стаціонарний зв'язок, повністю безлімітні і безкоштовні дзвінки всередині мережі, 300 хвилин дзвінків на закордонні номери віртуального оператора, 30 СМС-повідомлень на інші номери і безлімітні СМС всередині самої мережі.

Щоб замовити тариф "Все в одному S", або "Все в одному М" мобільного оператора Lycamobile, потрібно придбати обрану сім-карту на офіційному сайті компанії. Поповнення рахунку відбувається в онлайн-режимі.

Нагадаємо, мобільний оператор Vodafone назвав причину підвищення своїх безлімітних тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ