Today.ua

Нова пошта знизила вартість доставки деяких товарів: як змінилися тарифи

Нова пошта запропонувала вигідні умови доставки для тих українців, які замовляють гуму для авто поштою. Доставка цього товару тепер буде за зниженою ціною.

Так як попереду літо, і автомобілісти навіть у військових умовах змушені купувати нові шини, то Нова пошта зробила для них знижку при відправленні товару з інтернет-магазину та доставці на будь-яке вантажне поштове відділення.

"Ми вирішили зробити знижку на доставку шин для легкових автомобілів - 40%. В результаті отримали тариф від 30 грн за шину або диск залежно від радіусу та зони", - зазначається у повідомленні.

У підсумку тариф на доставку однієї шини чи диска в Україні становить 30 грн. Карту вантажних відділень, що працюють, можна подивитися на сайті Нової пошти.

В умовах війни Нова пошта в Україні продовжує працювати з деякими обмеженнями. У більшості регіонів відділення працюють на видачу та відправку посилок. Також доступна доставка у поштомати Нової пошти.

Робота Нової пошти в областях, де ведуться бойові дії, обмежена, але в деяких відділеннях можна отримати посилку, без можливості відправлення. Такий режим діє у низці міст Чернігівської, Сумської, Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської областей.

Раніше повідомлялося, що Нова пошта відновила відправку посилок за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ