Today.ua

Нова пошта заявила про переїзд відділень та зміну графіка роботи в одному з регіонів

Нова пошта повідомила своїх клієнтів, що відновлює роботу всіх відділень у Київській області до 15 травня. Ті відділення, які постраждали від російських окупантів, переїдуть на інші локації. Про це буде відомо на сайті поштового оператора.

Нова пошта відкрила відділення навіть у звільнених Ірпені та Бучі, ще частину відділень обіцяють відкрити до 1 травня, а з 15 травня запрацюють усі відділення у Києві та області.

Вже з 25 квітня працюють чотири відділення в Ірпені, два – у Макарові, у Бучі та Колонщині по одному. Нова пошта працює без вихідних за стандартним графіком, у будні дні – з 10:00 до 17:00, у вихідні – з 9:00 до 18:00.

Також по всій Київській області запрацювала кур'єрська доставка. Даною послугою Нової пошти можуть скористатися всі мешканці Бучі; Ірпеня; Стоянки; Гостомеля; Макарова та Макарівського району. Посилки можуть приходити із затримкою, так як у графіку роботи кур'єрів через комендантську годину можуть бути зміни.

На сьогоднішній день Нова пошта не працює у Донецькій та Луганській областях, а також не функціонують відділення у населених пунктах, де проходять бойові дії. Усі посилки, що знаходяться у відділеннях, зберігаються безкоштовно.

Як повідомлялося, Нова пошта припинила виплату компенсацій за пошкоджені посилки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ