Today.ua

Нова пошта запустила нову корисну послугу для біженців у Польщі: названо вартість

Нова пошта активно відкриває свої відділення у Польщі. Тепер українським біженцям стало ще простіше надсилати посилки додому, оскільки поштовий оператор запровадив послугу кур'єрської доставки.

У прес-службі Нової пошти повідомили, що викликати кур'єра можна буде на будь-яку польську адресу і не виходячи з дому надсилати посилки вагою до 30 кг, а також документи в Україну.

Ця послуга вже діє по всій території Польщі, і навіть у містах, де немає відділень Nova Post. Вартість виклику кур'єра складає 43 гривні (або 5 польських злотих), і ці гроші оплачуються додатково до послуги доставки.

Як замовити кур'єра Нової пошти

Пам'ятайте, що кур'єр не перевіряє вміст відправлення. Але якщо під час перевірки митна служба у посилці виявить заборонені товари, їх буде вилучено або вся посилка повернеться відправнику. При цьому всі витрати на повернення оплачує відправник.

Після оформлення заявки на сайті з відправником зв'яжеться оператор контакт-центру Nova Post для перевірки даних та погодження дати прибуття кур'єра.

Послуга кур'єрської доставки по території Польщі доступна з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00.

До Польщі також можна надіслати посилку Новою поштою з інших країн на будь-яку адресу, до відділення або навіть до поштомату.

Раніше повідомлялося, що Нова пошта запустила сервіс із безкоштовною доставкою "Легке повернення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ