Today.ua

Нова пошта прискорить процес відправки посилок: що зміниться для клієнтів

Нова пошта спростила процес оформлення посилок, запустивши систему цифрових адрес. У такий спосіб поштовий оператор вирішив проблему з однаковими назвами міст та вулиць.

Як зазначили у прес-службі Нової пошти, наразі клієнти можуть оформити відправлення на цифрову адресу без використання назви населених пунктів, вулиць та номерів будинків.

Цифрова адреса - це номер, який присвоюється кожному відділенню та поштовій системі Нова пошта. Він складається з коду населеного пункту та номера відділення або пошти в ньому.

Знайти цифрову адресу відділення або поштомата можна на сайті Нової пошти у розділі "Відділення", або в оновленому мобільному додатку у розділі "Відділення та поштомати". Використання цифрової адреси – додаткова опція для клієнтів Нової пошти. Можливість вносити адресу одержувача також буде доступною. Усі адреси, внесені до бази, залишаться актуальними.

Переваги введення цифрових адрес клієнти можуть оцінити вже зараз. Їм не потрібно більше говорити оператору назву населеного пункту, номер відділення та його адресу – достатньо назвати цифрову адресу. Більше не буде плутаниць з однаковими назвами населених пунктів при оформленні відправлення, а якщо ви самостійно оформляєте відправлення в мобільному додатку, цей процес також стане для вас швидше.

Раніше повідомлялося, що Нова пошта підвищила тарифи на доставку деяких посилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ