Today.ua

Названо смартфони 2021 року з найкращою камерою

Камери у дорогих смартфонах можуть конкурувати з портативними камерами, адже якість фото на них нічим не поступається. Професійна зйомка в наш час можлива на телефон, і це не рідкість. Деякі моделі смартфонів мають професійні налаштування та безліч режимів, які дозволяють знімати навіть фільми.

Ми обрали для вас три моделі смартфонів різних брендів, які на сьогоднішній день мають найкращі камери та можливості для якісної зйомки.

Huawei P40 Pro

Ця модель має 50 МП камеру, що дозволяє знімати з 5-кратним оптичним зумом і 40-мегапіксельну ультрашироку камеру з автофокусом. Камерою можно знімати як вдень, так і вночі. Якість портретних фото на цьому смартфоні просто відмінна. Фронтальна камера має 13+32+10+12 МП, що важливо для любителів селфі. У цьому смартфоні використовується система фільтрів RYYB замість RGB, що дозволяє світлочутливим елементам вловлювати більше світла.

Придбати Huawei P40 Pro в Україні можна від 21 500 грн.

 Samsung Galaxy S21 Ultra

Цей смартфон від Samsung має камеру 108+10+10+12 МП. У ньому є вбудований перископ, який дозволяє девайсу знімати з 10-кратним оптичним зумом без втрати якості. Ультраширік оснащений автофокусом і на смарфтоні виходять якісні макрофото. Модуль з оптичним зумом х10 дозволяє отримувати знімки, які роблять фотографи на апаратах з довгофокусними об'єктивами.

Коштує Samsung Galaxy S21 Ultra дорожче середнього цінового діапазону - 37 999 грн.

 iPhone 12 Pro Max

Це одна з найдорожчих моделей смартфонів на даний час. Топовий пристрій від Apple оснащений 6.7-дюймовим екраном, акумулятором об’ємом 3687 мАг і процесором Apple A14.

Під час завантаження в соцмережі фото, зроблені на камеру iPhone 12 Pro Max, не стискуються і не втрачають якість. Фотоможливості моделі представлені трьома датчиками по 12 МП (провідний датчик, телевик і ультраширік ), а також LiDAR модулем, який бере участь в зніманні портретів.

Раніше повідомлялося, які мобільні додатки потрібно видалити зі свого смартфона вже сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ