Today.ua

Названі приховані функції Telegram для відправки тексту та зображень

У Telegram є кілька прихованих функцій, про які мало хто знає. Їхнє використання зробить спілкування в месенджері легшим і комфортнішим. Досвідчені користувачі поділилися деякими корисними лайфхаками.

Наприклад, якщо в Telegram ввести @vid iPhone 13, то на екран будуть виведені відео з YouTube зі словом iPhone 13 у найменуванні. Замість iPhone 13 можно вписати будь-яке слово.

При введенні в поле для повідомлення @gif ви зможете надіслати анімоване зображення.

При введенні @pic у абонентів Telegram з'явиться можливість надсилання зображень із бази даних "Яндекса".

Для пошуку музичних треків можна використовувати бот @iLyricsbot. Назву шуканої композиції необхідно вказати через пробіл. Бот @wiki дозволяє надсилати співрозмовникам посилання на матеріали з Wikipedia. За допомогою робота @imdb можна знайти в базі даних IMDb практично будь-який фільм.

Нещодавно у Telegram з'явилася можливість ставити лайки повідомленням у чатах. Щоб надіслати швидку реакцію на пост, двічі натисніть повідомлення. Щоб вибрати інші реакції, натисніть пальцем повідомлення.

Ще не всі користувачі Telegram знають про функцію відкладеного постінгу. Якщо утримувати клавішу "Надіслати повідомлення" кілька секунд, то месенджер запропонує вказати дату та час надсилання повідомлення. Ця функція буде дуже зручною у робочому листуванні.

Раніше повідомлялося, як знайти потрібний обліковий запис у Telegram за номером телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ