Today.ua

Названі найпопулярніші помилки користувачів при покупці нового смартфона

Більшість людей, які хочуть придбати смартфон, роблять одні й ті самі помилки, на які фахівці вже давно звернули увагу. Перш за все, не можна втрачати пильність у магазині та не варто поспішати з покупкою. Перед тим як йти в магазин точно визначтеся з моделлю, яку хочете купити, щоб не попастися на гачок до продавця-консультанта.

Більшість продавців зацікавлені у тому, щоб продати вам конкретні моделі смартфонів заради своєї ж вигоди. Тому обирати смартфон потрібно пильно та не поспішаючи. Наразі в інтернеті є багато оглядів, статей та відгуків про всі пристрої, що є на ринку. Тому ознайомтеся з інформацією, порадьтеся з друзями, а лише потім йдіть до магазину.

Не варто погоджуватися на додаткову страховку, яку вам запропонують у магазині після покупки смартфона.  Справа в тому, що ця страховка діє виключно на заводський брак. Ймовірність такого браку, мінімальна, а якщо і є, то протягом тижня ви це помітите і зможете здати пристрій назад у магазин. Для цього не потрібно наперед платити за 2-річну страховку по незрозумілій ціні.

Ще одна помилка, яку роблять багато покупців смартфонів - це придбання додаткових непотрібних аксесуарів. Часто продавці намагаються нав’язати покупцеві чохли, скло, навушники, зарядні пристрої, блоки, тощо. Пам’ятайте, що продавці отримують відсоток з продажу, а ви в свою чергу зможете знайти потрібні аксесуари по дешевшій ціні на сайтах в інтернеті. Так само не поспішайте платити за наклеювання захисного скла. Цьому можна навчитися самому, або попросити когось із знайомих.

Нагадаємо, по яким причинам на смартфоні на ніч потрібно вимикати інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ