Today.ua

Названа модель смартфона, який змінює колір і заряджається за 10 хвилин

Компанія Infinix представила на ринку модель смартфона Infinix Concept Phone 2021, який має унікальні характеристики. Задня кришка пристрою змінює свій колір при вхідних дзвінках і зарядці, а надпотужна 160-ватна зарядка дозволяє зарядити акумулятор ємністю 4000 мА • год всього за 10 хвилин.

Infinix виробляє смартфони в Китаї з 2013 року. Нова модель має другу назву Infinix ZeroX, і перший тизер вже опублікований в мережі.

Блок живлення цього пристрою здатний зарядити акумулятор до 11% за 1 хвилину і до 58% за 5 хвилин. Повна зарядка пристрою займає 10 хвилин. Щоб контролювати температуру смартфон, його оснастили 20 датчиками. За заявою компанії, новинка не нагрівається вище 40 градусів. Infinix Concept Phone 2021 має великий електролюмінесцентний напис NOW на задній кришці. В букву "О" вбудований спеціальний індикатор, який блимає під час зарядки, а при вхідному дзвінку колір задньої панелі смартфона змінюється зі сріблястого на синій.

Смартфон Infinix Concept Phone 2 021 має 6.67-дюймовий AMOLED-дисплей з закругленими краями, що врізається в кут фронтальною камерою дозволом 32 Мп. Основна камера отримала 64-мегапіксельний сенсор з великим об'єктивом, 8-мегапіксельний датчик і об'єктив з кутом огляду 120 градусів.

Infinix Concept Phone 2021 найближчим часом точно не з'явиться в продажу, а розроблений як концепт.

Раніше повідомлялося, що компанія Xiaomi підняла ціни на дві бюджетні моделі смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ