Today.ua

Нафтогаз пропонує українцям перейти на річний тариф з 30% знижкою

Нафтогаз пропонує українцям сезонну знижку на газ в рамках річного тарифу "Фіксований". Її можуть отримати ті клієнти ПОН (постачальника останньої надії), які приєднаються до Нафтогазу у червні.

Вартість газу в тарифі "Фіксований" зараз найнижча на ринку - 7,96 грн / кубометр з ПДВ і без урахування вартості доставки. Вона діє з 1 квітня і залишиться незмінною протягом року навіть при підвищенні цін на газ на європейських хабах. Ціна зможе змінюватися тільки у бік зниження.

Для клієнтів "постачальника останньої надії" вартість газу вище - 11,59 грн./куб. м. з ПДВ та без вартості доставки палива. У червні для них Нафтогаз запропонував 30% -знижку.

Вартість газу в тарифі "Надійний" розраховується на щомісячній основі за спеціальною формулою, яка була розроблена в рамках Порядку проведення конкурсу з визначення постачальника "останньої надії". У цій формулі враховані певні ризики для постачальника, ціни на газ на європейських хабах, курс гривні до євро та інші ринкові фактори. У Нафтогазі нагадали, що перевірити регіони ПОН можна на офіційному сайті компанії gas.ua в розділі "Постачальник останньої надії" або зателефонувавши до контакт-центру компанії по телефонами: +38 066 300 28 88, 38 098 300 28 88, 38 093 300 28 88.

Подати заявку на приєднання до Нафтогазу споживачі можуть як онлайн - на сайті gas.ua або в веб-версії Приват24, або у відділеннях банку ПУМБ, Ощадбанк, ТАСкомбанк.

Раніше в Нафтогазі розповіли українцям, скільки їм доведеться доплатити за перехід на тариф "Річний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ