Today.ua

Monobank запустив новий сервіс для власників банківських карт

Monobank запустив інновацію для своїх клієнтів. Фінустанова стала власником сервісу відгуків Expirenza, клієнтами якого є провідні ресторани, приватні клініки, спортивні клуби та салони краси України. Тепер Monobank і Expirenza об'єднаються під єдиною назвою "Expirenza by mono".

Клієнти Monobank зможуть оплачувати послуги з даного сервісу по QR-коду, використовуючи банківську карту, або мобільний додаток фінустанови. Нові функції для прийому платежів і оплати замовлення будуть доступні закладам України вже у вересні-жовтні.

Серед клієнтів Expirenza на сьогоднішній день: Kyiv Food Market, Milkbar, Mimosa Brooklyn Plaza, Vodafone, Добробут, Тайський і Китайський привіт, Чорноморка, Sport Life і багато інших українських компанії. Українці як і раніше зможуть залишати відгуки про заклади на сайті Expirenza, а для власників бізнесу - це унікальна можливість отримувати зворотний зв'язок від своїх клієнтів, підвищувати свій рейтинг, а також збирати повну аналітику відгуків і дані про клієнтів.

Expirenza.com - платформа для роботи з відгуками відвідувачів, яка була заснована в 2019 році київськими підприємцями Олександром Гудковим і Михайлом Селецьким.

Раніше повідомлялося, що після нещодавнього нововведення при отриманні грошових переказів у виписці клієнтів Monobank буде відображатися ім'я та прізвище відправника платежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ