Today.ua

Monobank запускає торгівлю біткоїнами і цінними паперами в Україні

Співзасновник Monobank Олег Горохівський анонсував ряд важливих змін, які незабаром відчують на собі клієнти фінустанови. На своїй сторінці в Facebook він розповів, що його команда зараз активно працює над тим, щоб запустити торгівлю біткоїнами в Україні. Про інші нововведення Горохівський також розповів клієнтам Monobank.

У Monobank зараз розробляється глибока інтеграція з провідним американським майданчиком з торгівлі цінними паперами, з криптобіржею, а також з мобільними операторами Lifecell, Київстар або Vodafone.

Всі ці нововведення користувачі Monobank зможуть протестувати вже в липні-серпні 2021 року.

Це означає, що вже зовсім скоро українці зможуть через Monobank зручно і прозоро купувати і продавати криптовалюту. За словами Гороховського, проект вже розроблений і очікує погодження від Нацбанку. Всі подробиці планується повідомити вже в липні.

Також планується запустити послуги еквайрингу для клієнтів-підприємців. Monobank максимально намагається спростити багато операцій для своїх користувачів, щоб заощадити їх час і гроші.

Клієнти monobank все частіше хвалять сервіс і систему обслуговування в мобільному додатку фінустанови. Банк пропонує клієнтам безліч різних карт на будь-який смак. Нещодавно була випущена віртуальна карта-ключ для підприємців, яким потрібен додатковий реквізит до їхніх рахунків для прийому платежів через технологію "переказ за номером картки".

Нагадаємо, раніше Monobank заблокував дві популярні послуги для клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ