Today.ua

Мережа супермаркетів Сільпо звернулася до українців із важливим повідомленням

Мережа супермаркетів Сільпо у воєнний час продовжує працювати по всій Україні. Враховуючи те, що у деяких регіонах виникають проблеми із постачанням продуктів, керівництво мережі відкрило вакансії для водіїв вантажівок.

Крім того, на роботу на складах Сільпо готові взяти людей у Одесі, Києві та Львові. Зокрема, "Сільпо" шукає водіїв штабелерів і навантажувачів.

"Просимо бізнеси, у яких є вільні водії і у них є можливість поспівпрацювати у цей час з нами, звертайтеся за телефоном – 0 800 301 707 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів на території України). Наша країна потребує вашої допомоги в забезпеченні продуктами харчування", – зазначили в мережі супермаркетів "Сільпо".

Також відомо, що мережа Сільпо підвищила ліміт на зняття готівки у касах - до 6000 грн в одному чеку. Гроші можна зняти з картки через термінал, якщо у касі вистачає готівки. За словами покупців, у деяких магазинах усе ще ліміт на зняття готівки становить 500 гривен. Через це покупцям доводиться "пробивати" кожний товар окремими чеком.

Раніше повідомлялося, з якими продуктами у супермаркетах виник дефіцит у воєнний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ