Today.ua

Мережа супермаркетів АТБ відновлює роботу магазинів та відкриває нові робочі місця

Торгова мережа АТБ, яка за два місяці війни закрила майже 200 магазинів, поступово відновлює роботу своїх супермаркетів. На сьогоднішній день вже працює близько 1000 магазинів, а до кінця травня до них додасться ще 50.

Таким чином, 100 із раніше тимчасово закритих магазинів мережі знову приступають до роботи. Відкриваються супермаркети у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях, які були закриті під час окупації населених пунктів у цих регіонах. Через обстріл російських окупантів постраждали десятки магазинів АТБ, частину з них уже реконструюють, щоб знову запустити та повернути на роботу персонал.

Крім того, навіть під час війни мережа АТБ відкриває магазини на мирних теренах. Зокрема, у містах Буськ та Золочів на Львівщині відкрилися нові супермаркети, і десятки українців працевлаштовані під час війни.

Відомо, що на сьогоднішній день на підприємствах корпорації АТБ офіційно працює понад 60 тисяч українців. За період війни понад 2000 працівників пішли захищати Україну, а ще 4000 залишили країну та звільнилися за власним бажанням.

Раніше повідомлялося, що переселенці в Україні зможуть отримати додатково 4500 грн через супермаркети Сільпо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ