Today.ua

Мережа супермаркетів АТБ попередила українців про шахрайську схему

Мережа супермаркетів АТБ попередила українців про нову шахрайську схему. Зловмисники вигадали новий спосіб, як обдурити українців на гроші, прикриваючись назвою бренду АТБ.

У соціальних мережах та месенджерах поширюється інформація про проведення різноманітних акцій, надання грошових подарунків та сертифікатів на купівлю продуктів у магазинах мережі АТБ. Насправді, ця інформація не відповідає дійсності, якщо вона не розміщена на офіційній сторінці супермаркету на Facebook, або на сайті www.atbmarket.com.

Про всі акції АТБ повідомляє лише з офіційних джерел. Вірити будь-якій іншій інформації на чиїхось сторінках у соцмережах українцям не радять. Мережа супермаркетів АТБ відновила роботу магазинів, які були закриті, та продовжує відкривати нові точки у мирних регіонах України. Українцям надали можливість в умовах війни скористатися оптовою закупівлею товарів, оскільки на складах АТБ на сьогоднішній день достатньо запасів, щоб реалізовувати їх у своїх магазинах, відправляти на фронт гуманітарку та підтримувати тих, хто потребує товарів першої необхідності.

Раніше донька власника АТБ Ганна Буткевич виправдала підвищення цін у мережі супермаркетів під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ