Today.ua

Мережа АТБ запустила у продаж освячені паски: де можна купити випічку

Щороку перед Великоднем на кондитерській фабриці "Квітень", що входить до групи компаній корпорації АТБ, випікають паски і проводять обряд освячення випічки безпосередньо на виробництві. Цей рік не став винятком.

З 11 квітня 20 тисяч освячених пасок вагою 150 та 230 грамів будуть доступні покупцям на прилавках 100 магазинів торгової мережі у Дніпрі, Новоолександрівці, Обухівці та Підгородному.

Ця традиція була започаткована компанією АТБ під час пандемії коронавірусу, щоб люди не ризикували власним здоров'ям і могли купити вже освячені паски, а не йти до церкви. Під час повномасштабного вторгнення, коли ситуація з безпекою в країні дуже нестабільна, і йти до церкви на Великдень мешканцям деяких регіонів небезпечно, в АТБ вирішили продовжити цю традицію.

"З побажанням Миру, Злагоди та якнайшвидшої Перемоги для кожної української родини наші освячені паски вже сьогодні з'являться у супермаркетах АТБ", - розповів директор з виробництва кондитерської фабрики "Квітень" Андрій Курінний.

Українцям розповіли, що паски на фабриці рік у рік випікаються за встановленою рецептурою з натуральних продуктів найвищої якості. Термін реалізації великодньої випічки недовгий – близько двох тижнів. Випікатимуть паски до п'ятниці, 14 квітня. Усього планується виготовити до 80 тис. виробів.

Раніше повідомлялося, що мережа супермаркетів АТБ знизила ціни на низку товарів перед Великоднем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ