Today.ua

McDonald's відновив роботу ще в двох крупних містах України: адреси ресторанів

25 жовтня мережа McDonald's в Україні поповнилася новими закладами. Стало відомо про відновлення роботи п'яти ресторанів швидкого харчування у Києві, а також ще у двох крупних містах країни.

У прес-службі компанії McDonald's повідомили про відновлення діяльності ресторанів у Борисполі та Тернополі. У місті на заході України відкрився заклад, розташований на вулиці Івана Гетьмана Мазепи, 30. А на Київщині запрацював ресторан на вулиці Київський Шлях, 67. Таким чином, бориспільці знову можуть купувати фастфуд у ТЦ Park Town.

В самій столиці відновили роботу ще п'ять закладів: на вулиці Берковецька, 6-д, Богдана Хмельницького, 40/25, Миколи Лаврухіна, 4а, проспекті Правди, 47 та площі Вокзальна, 2.

Наголошено, що їжу можна не лише купувати на виніс – доступні сніданки, обіди та вечері у залах закладів. Також є можливість заїхати на МакДрайв та скористатися експрес-вікнами. Страви можна замовити з доставкою, щоб уникнути черг при відкритті та скупченні великої кількості відвідувачів.

Загалом у Києві зараз працюють 32 ресторани McDonald's.

Нагадаємо, компанія призупинила роботу в Україні після початку повномасштабної війни – 24 лютого. У серпні з'явилася інформація, що заклади знову відкриваються – у вересні. Спочатку вони працювали лише на доставку. Перші ресторани відновили роботу на лівому березі, а потім на правому.

Нещодавно McDonald's повернувся до Західної України. Перші чотири заклади запрацювали у Львові.

Нагадаємо, що до їжі із McDonald's небайдужа депутат Верховної Ради України Юлія Тимошенко. Вона показала свою вечерю - пиріжок з вишнею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ