Today.ua

McDonald's заявив про відкриття нових ресторанів у Києві: що відомо

McDonald's відновлює роботу ще двох ресторанів у Києві, незважаючи на загрозу ракетних атак по столиці та перебої з електроенергією. На сьогоднішній день у столиці працює вже 17 закладів мережі. Серед них ресторани як на правому, так і на лівому березі Києва.

З 12 жовтня запрацювали заклади McDonald's за адресами: Кільцева дорога, 14-а, а також с. Софіївська Борщагівка, вул. Київська, 2.

Багато українців скаржаться на зростання цін у меню McDonald's. До війни бургери, картопля фрі та напої у мережі ресторанів коштували дешевше.

Керівництво компанії пояснило, що підвищення цін відбувається через зміну економічної ситуації та ряд об'єктивних факторів, таких як: інфляція, підвищення тарифів на комунальні послуги, ціни на інгредієнти та їх логістику тощо.

У McDonald's наголосили, що зараз ресторани працюють у режимі підвищеного навантаження. Працює як кур'єрська доставка, так і відкрилися ресторани для відвідувачів.

Нещодавно повідомлялося, що компанія планує продовжувати відкривати заклади в Києві, а також готується до відкриття ресторанів у західних регіонах.

Нагадаємо, який бургер після відкриття перших ресторанів McDonald's у Києві став найпопулярнішим серед відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ