Today.ua

McDonald's відкрив перший ресторан по дорозі в аеропорт “Бориспіль“

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's відкрила в Україні перший ресторан на Бориспільській трасі, прямо по дорозі в аеропорт. У прес-службі McDonald's розповіли, що буде в новому закладі, і скільки людей там зможе розміститися.

Новий ресторан розташований за адресою: с. Гора Бориспільського району, вулиця Бориспільська, 6.

McDonald's на Бориспільській трасі оснащений найсучаснішими технологіями, що дозволяють швидко і зручно обслуговувати велику кількість клієнтів. Компанія створює нові робочі місця для 62 працівників, які вже в жовтні зможуть приступити до своєї роботи.

Ресторан розташований в одноповерховій будівлі. Всередині розташовано 94  посадочних місця, і ще 92 місця на терасі.  Усередині ресторану розташовані дві лінії обслуговування гостей. У закладі McDonald's вперше використовується роботизована станція напоїв, завдяки якій напої відвідувачам будуть наливатися автоматично.

Всього в McDonald's на Бориспільській трасі розташовано вісім терміналів самообслуговування. Касова зона розділена на дві частини - для замовлення і видачі.

Компанія McDonald's дотримується заявленої стратегії посилення присутності в регіонах і забезпечує українців новими робочими місцями. При цьому, нещодавно стало відомо про закриття кав'ярень "McCafe" від мережі McDonald's. Всього в Україні залишилося п'ять закладів формату з 16. Однак, преміальна кава з McCafe тепер доступна у всіх ресторанах McDonald's.

Раніше повідомлялося, що ремонт дороги до аеропорту "Бориспіль", який почався 22 червня, був вчасно завершений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ