Today.ua

McDonald's в Україні змінив формат роботи у “червоній“ зоні: як працюватиме McDrive

Ресторани McDonald's у містах "червоної" зони працюватимуть виключно на винос. Зміни графіка роботи пов'язані з тим, що не всі співробітники компанії вакцинувалися від коронавірусу, а це загрожує здоров'ю відвідувачів.

Оскільки керівництво McDonald's дбає про своїх гостей, то було ухвалено рішення обмежити роботу в тих закладах, де вакциновано менше 100% персоналу.

До відвідувачів також висунули вимоги щодо відвідування закладів за наявності сертифікату про повну вакцинацію від коронавірусу або негативного ПЛР-тесту.

На сьогоднішній день ресторани McDonald's у Києві повноцінно працюють за такими адресами:

Найближчого тижня відкритися для відвідувачів можуть заклади й за іншими адресами. При цьому McDonald's пояснили, що для користування послугами мережі McDrive і McDelivery COVID-документи не потрібні.

Щодо роботи решти кафе та ресторанів у містах "червоної" зони, то вони мають працювати за умови 100% вакцинації співробітників та відвідувачів. На цьому тижні посилено контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів та негативних ПЛР-тестів у торгових центрах та закладах громадського харчування. Вимагати пред'явити сертифікат по закону може виключно правоохоронець чи представник Держспоживслужби.

Раніше повідомлялося, що McDonald's відкрив перший ресторан дорогою до аеропорту "Бориспіль" з терасою та терміналами самообслуговування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ