Today.ua

Масштабний збій в Instagram: що сталося з соціальною мережею у всьому світі

Користувачі соціальної мережі Instagram 2 вересня не могли оновити свої сторінки, або зайти в аккаунт. Збій зафіксували близько 13:00 за київським часом, і вже о 14:43 Instagram запрацював у нормальному режимі.

Про причини збою розробники поки не повідомили. Згідно з даними сервісу Downdetector, дана проблема торкнулася Індію, Україну, Узбекистан та ряд інших країн. Про це люди масово почали повідомляти в Twitter і Facebook.

За статистикою, у 66% користувачів виникли проблеми із завантаженням сторінок і фотографій, у 21% - з входом в додаток, а також в обліковий запис, у 13% - з веб-версією Instagram.

Пік поломки зафіксовано о 14:22 за київським часом. Саме в цей час Downdetector отримав понад 4,5 тисячі скарг на роботу Instagram.

Це вже другий збій в Instagram за останній місяць. Рівно місяць тому, 2 серпня, користувачі поскаржилися на ті ж самі проблеми із завантаженням стрічки і підключенням до сервісу. Однак, жителі України в минулий раз збій не відчули. На даний час соціальна мережа працює в штатному режимі. Його користувачі не скаржаться на проблеми із завантаженням стрічки і роботою мобільного додатку та сайту.

Раніше повідомлялося, що Facebook шпигує за користувачами Instagram через камеру смартфона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ