Today.ua

Магазини АТБ ввели обмеження на продаж деяких продуктів

Мережа супермаркетів АТБ з 28 лютого запровадила обмеження на продаж товарів соціальної групи. Одному покупцю до рук дозволено буде продавати трохи більше двох одиниць певних товарів. Йдеться про крупи, сіль, хліб та олію.

У всіх магазинах мережі АТБ під час воєнного стану людям продовжують завозити продукти, а у тих магазинах, де є підвальні приміщення, українці можуть сховатися від вибухів.

Для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв'язку з військовим становищем, у всіх магазинах АТБ ввели обмеження на продаж соціальної групи товарів: хліб, батони, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олію тощо.

У воєнний час магазини мережі АТБ продовжують свою роботу. При цьому графік роботи супермаркетів дещо змінився. Вони починають працювати о 8:00 ранку і закінчують її за годину до закінчення роботи громадського транспорту в місті, в якому вони знаходяться.

Компанія "АТБ-Маркет" в умовах військової агресії здійснює свою діяльність у посиленому режимі, контролює ситуацію та вирішує проблеми безперебійного постачання товарів, у тому числі і на передову.

Раніше повідомлялося, в яких магазинах АТБ є підвальні приміщення для укриттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ