Today.ua

Лоукостер WizzAir запустив продаж квитків з України: на коли запланований перший рейс

Угорський лоукост WizzAir відновив продаж авіаквитків на рейси з Києва та Одеси до європейських країн вже з липня 2022 року. Це стало несподіванкою для багатьох, адже в Україні продовжується активна фаза воєнних дій, і ніхто не знає, коли вона закінчиться.

Проте, в системі бронювання WizzAir знову з'явилися українські аеропорти і можливість купити квитки з України до Польщі, Латвії, Великої Британії, Австрії, ОАЕ та ряду інших країн.

Зокрема, з Києва доступне бронювання квитків як з аеропорту "Київ" ("Жуляни"), так і з міжнародного аеропорту "Бориспіль". При цьому багато літаків, які раніше вилітали з "Борисполя", тепер вирушатимуть з аеропорту "Київ". Ціни на квитки WizzAir пропонує зі знижками. У Варшаву можна забронювати квиток із "Жулян" вже з 4 липня всього за 629 грн. У Гданськ можна оформити бронт за 789 грн, а в Катовіце та Краків – за 309 грн з Києва. До Вроцлава квитки на липень також коштують по 569 грн. Рейси на сайті заплановані з 5 липня кожні три-чотири дні.

Також із Києва можна буде забронювати квиток до Лондона за 1569 грн. В Абу-Дабі (ОАЕ) можна відлетіти з "Борисполя" за 4089 грн, але лише на початку листопада.

Лоукостер WizzAir також відкрив бронювання квитків на липень із Одеси. Полетіти можна у більшості напрямків – Лондон, Братислава, Будапешт, Афіни, Рим, Берлін. Ціни коливаються від 400 до 3000 грн.

Раніше повідомлялося, що українців до країн Євросоюзу знову почали пускати лише з біометричними закордонними паспортами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ