Today.ua

Lifecell запустив новий вигідний тариф всього за 50 гривень на місяць

Lifecell продовжує радувати своїх абонентів дешевими тарифами за доступними цінами. Популярний тарифний план "Інтернет без меж" можна підключити всього за 50 гривень на місяць, і користуватися безлімітним інтернетом скільки завгодно.

Це один з небагатьох тарифів на мобільному ринку, який можна придбати по такій ціні, при цьому залишивши свій попередній номер, якщо ви є абонентом lifecell. Для нових клієнтів мобільного оператора вартість тарифу буде вищою - 60 та 70 грн.

Тариф від lifecell не має обмежень по інтернету та дзвінках у мережі, а за перший місяць користування абоненти сплачувати не повинні.

У рамках тарифу "Інтернет без меж" абоненти отримають:

Вартість тарифу не буде змінюватися до 31 серпня 2021 року включно. Тому вже зараз користувачі інших тарифів lifecell можуть перейти на цей вигідний тариф, якщо їм підходять умови.

Даний тарифний план є регіональним, і зараз діє на території Чернівецької, Закарпатської, Дніпропетровської, Волинської області та на Донбасі. Повний список областей знаходиться на сторінці тарифного плану на сайті оператора.

Нагадаємо, Lifecell підвищить вартість корисної для абонентів послуги "Додаткові гроші" вже з 1 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ